Waarom een kappersstoel kopen? Wij geven je drie redenen


Wil jij een kappersstoel kopen voor jouw zaak, maar merk je nog dat je twijfels hebt? Het is logisch dat je dit soort gevoelen hebt, want je wilt vanzelfsprekend dat alles wat je aanschaft ook daadwerkelijk een functie heeft in jouw kapperszaak. Want zo’n groot verschil is er toch niet tussen een normale stoel en een kappersstoel kopen ? Om een lang verhaal kort te maken; dit verschil is zeker weten groot. Daarbij is het verschil zelfs aanzienlijk genoeg dat geen kappersstoel kopen jouw klanten kan kosten. Maar wat zijn dan de specifieke redenen om een kappersstoel te kopen? In deze blog informeren  we je daarover via de drie grootste voordelen van een kappersstoel kopen.

Een kappersstoel kopen zorgt voor comfort

Het eerste voordeel van een kappersstoel kopen, is dat je daardoor de garantie hebt dat er een zit plek in jouw kapperszaak is waarin iemand comfortabel kan zitten. Het is zaak om jouw klanten een knipbeurt als een uitje te zien in plaats van een verplichting. Daarbij speelt comfort een cruciale rol. Iemand is minder enthousiast als naar de kapper gaan inhoudt dat hij of zij minimaal een half uur in een oncomfortabele stoel moet zitten. Maar door een kappersstoel is dat probleem volledig verholpen. Deze stoelen zijn immers gemaakt om het proces van een knipbeurt zo aangenaam mogelijk te maken voor een cliënt. Daarbij staan uitstekende merken als Inline erom bekend precies te onderzoeken hoe de stoelen nog meer verbeterd kunnen worden.

Jouw zaak voelt luxe aan door een kappersstoel te kopen

Ten tweede helpt een kappersstoel kopen ook met het creëren van de juiste atmosfeer in jouw zaak. Je wilt namelijk niet dat een klant zich voelt als de zoveelste persoon die deze dag een knipbeurt moest hebben. Bij steeds meer ondernemingen zoals barber shops is het gebruikelijk om een klant een flesje bier of glaasje whisky te bieden terwijl ze wachten op hun beurt. Zo voelen ze zich speciaal en gewaardeerd. Een goede kappersstoel functioneert met dezelfde gedachtegang. Ze kunnen namelijk heerlijk zitten in een kappersstoel gemaakt van leer.  Op deze manier voelt jouw zaak luxe aan voor jouw bezoekers.

Door een kappersstoel te kopen, verbeter je de werkbeleving van jouw werknemers

Tot slot verbeter je de werkbeleving van jouw onderneming door kappersstoelen te kopen. Je weet maar al te goed dat een baan als kapper erg intensief kan zijn voor jouw werknemers. Ze zijn immers de hele dag in de weer, zitten niet vaak en moeten tijdens elke nieuwe knipbeurt leuk en aardig doen. Daardoor kan dit fysiek en mentaal zijn tol eisen. Het is zaak om jouw werknemers daarom de beste gereedschap te geven om hun werk zo aangenaam mogelijk te maken. Daarbij helpt een kappersstoel zeker, doordat ze bijvoorbeeld altijd op de perfecte hoogte zitten tijdens een knipbeurt via het verstellen van de stoel. Met deze functies en nog veel meer, maak je de dag voor jouw werknemers aangenaam.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.